גלילת קינדר שוקולד לבן

חומרים:

3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל

250 גרם שמנת מתוקה

1/2 כוס סוכר

1/2 כפית תמצית וניל

4 יחידות ביצים

1/2 כפית אבקת אפיה

1 כפית תמצית אגוזי לוז

300 גרם שוקולד לבן

50 גרם שוקולד חלב

3/4 כוס קמח

 

גלילת קינדר שוקולד חלב

חומרים:

4 יחידות ביצים

1/3 כוס סוכר

1/2 כוס קמח

3 כפות קקאו

300 גרם שוקולד חלב

250 גרם שמנת מתוקה

3 כפות אינסטנט וניל

2 כפות ממרח רוזמרי

1 כפית תמצית אגוזי לוז

אופן ההכנה:

1. גלילת שוקולד לבן - ממיסים שוקולד לבן, מורחים בתבנית סיליקון מלבן, הופכים ומנערים שאריות שוקולד, מקפיאים 10 דקות.

2. מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, אבקת אפיה, תמצית וניל, תמצית אגוזי לוז, שמים נייר אפיה בתבנית של תנור, מרססים שמן, יוצקים את התערובת, אופים כ20 דקות 170 מעלות, מוציאים מהתנור ומיד מגלגלים את העוגה ומחלצים מהנייר..

3. מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט, פותחים את העוגה, מורחים מהקצפת ושוב מגלגלים.

4. מוציאים את התבנית מהמקפיא, מכניסים את העוגה, מכסים עם יתרת השוקולד, מקפיאים שוב 10 דקות.

5. הופכים את העוגה על מגש, בעדינות מחלצים מהתבנית, טוחנים בבלנדר שוקולד חלב, מקשטים מעל (מדביקים את השוקולד עם שוקולד לבן מומס), מניחים שוקולד קינדר לקישוט..

6. גלילת שוקולד חלב - ממיסים שוקולד חלב, מורחים בתבנית סיליקון מלבן, הופכים ומנערים שאריות שוקולד, מקפיאים 10 דקות.

7. מקציפים ביצים עם סוכר, מערבבים קמח עם קקאו, מוסיפים לביצים, מוסיפים תמצית אגוזי לוז, שמים נייר אפיה בתבנית של תנור, מרססים שמן, יוצקים את התערובת, אופים כ20 דקות 170 מעלות, מוציאים מהתנור ומיד מגלגלים את העוגה ומחלצים מהנייר..

8. מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט, ממרח רוזמרי, פותחים את העוגה, מורחים מהקצפת ושוב מגלגלים.

9. מוציאים את התבנית מהמקפיא, מכניסים את העוגה, מכסים עם יתרת השוקולד, מקפיאים שוב 10 דקות.

10. הופכים את העוגה על מגש, בעדינות מחלצים מהתבנית, ממיסים שוקולד חלב, מעבירים לשקית זילוף, גוזרים פתח קטן ומזלפים, מקשטים עם שוקולד קינדר.