מרכיבים:

1  קצפת צמחית לכל סוג פרי

50  גרם מטבעות שוקולד לבן לכל פרי

1 כוס פירות קפואים/מנגו. תות. דובדבן, פסיפלורה

1/2 כוס רוטב פסיפלורה

1/2 כוס לקישוט - בוטנים מקורמלים

אופן ההכנה

1. טוחנים פירות קפואים, ניתן לקנות מחית פירות, אני קונה פירות טריים בסוף עונה ומקפיאה לפרוזן, גלידות ועוד..

2. מקציפים חצי מיכל קצפת צמחית, ממיסים במיקרו מטבעות שוקולד עם חצי מיכל קצפת צמחית, מוסיפים לקצפת, מוסיפים כוס פרי טחון (לפי בחירה) מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף (בלי צנתר), מזלפים בכוסות חצויים או כל כוס קינוח, מפזרים מעל בוטנים מקורמלים, (אפשר לקשט עם שוקולד מריר מגורד)

3. למוס פסיפלורה - מחלקים בכוסות רוטב פסיפלורה ומעל מזלפים את המוס..

4. למוס דובדבנים - מפזרים מעל רוטב דובדבנים - (מחממים במיקרו 10 שניות דובדבנים טחונים)

 

ניתן להכין מוס מכל פרי כגון בננה, גוייאבה, קיווי מלון ועוד..