מצרכים (למנה אחת)

150 גרם טופו חתוך לרצועות דקות

בצל סגול קטן פרוס לפרוסות דקות

שן שום קצוצה

כפית שמן זית

2 כוסות חסה מכל סוג / לקט עלי בייבי

6 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

מלפפון בינוני קצוץ דק

מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם

 

הוראות הכנה

1. מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את השום הקצוץ ורצועות הבצל. מקפיצים במחבת שהבצל מתרכך מעט.

2. מוסיפים את קוביות הטופו ומאדים בין 5-7 דקות (בהתאם לגודל), מעבירים לצלחת הגשה את החסה, העגבניות והמלפפון.

3. לאחר שנתחי העוף מוכנים מעבירים את תכולת המחבת לצלחת מעל הירקות, מוסיפים מיץ לימון ותבלינים. אפשר לפזר מעל עירית קצוצה.

המתכון מוגש באדיבות חלי ממן רשת תמיכה לאורח חיים בריא