מצרכים
2 ראשי בצל ירוק חתוכים לרצועות דקות (גם העלים)
2 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
2 בצלים גדולים פרוסים דק
כפית שמן זית
פפריקה אדומה או תבלין לגריל
כפית סילאן
פלפל, מלח
הוראות הכנה
1. משחימים את רצועות הבצל בכפית שמן זית.
2. מוסיפים את הפריות ומאדים במשך כ-10 דקות. מוסיפים מעט מים לפי הצורך.
3. מוסיפים את הבצל הירוק, את הסילאן ואת התבלינים ומבשלים על אש בינוניות במשך כ-5 דקות.
המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא