כמה אני אוהב את אדית פיאף ואת השאנסונים המרגשים והאלמותיים שלה. עכשיו התיאטרון העברי מגיע לירושלים עם דרמה מוזיקלית מרגשת על חייה הלא פשוטים בלשון המעטה של אדית פיאף, הזמרת הצרפתייה הגדולה בכל הזמנים. אדית פיאף נולדה ברחוב 'תחת שמי פריז'. היא עלתה מאשפתות וכבשה את העולם. המציאות לא זימנה לה חיים בוורוד, אך פיאף, אגדה בחייה, לא מתחרטת על כלום. סיפור חייה הוא כולו המנון לאהבה.
ההצגה היא קצבית, מרגשת, מצחיקה עד דמעות ומעלה שאלות נוקבות על גורלה הבלתי נמנע של אומנית גדולה. אדית פיאף תישאר הקול הנצחי של השאנסון הצרפתי במיטבו . יונית טובי, עם אנסמבל מופלא של שחקנים ותזמורת נפלאה, יצרו את אחת ההפקות המסקרנות של השנה. סיפור חייה של אדית פיאף ושיריה קורמים עור וגידים בהצגה מוזיקלית נפלאה.
זו הצגה מרגשת שכולה שיר הלל לאהבה והמבוצע בידי להקת שחקנים כשרונית ובראשם כאמור יונית טובי, שחקנית וזמרת מחוננת שמפגינה יכולות משחק ושירה נדירות התואמות להפליא את הדמות של מי שנחשבת לאחת הגדולות בזמרות התקופה.
ההצגה כאמור מלווה בשיריה הנפלאים של אדית פיאף בביצוע חי ובליווי תזמורת. מאת: פאם ג'יימס. עיבוד ובימוי: אלי ביז'אווי.
משתתפים: יונית טובי, רני אלון, עדי אייזמן, יונתן ברנר, דבי יבלונקה, דוריס נמני, זאק פקיאל, גיא רוזן, ירמי רייך, מאיר תמם, גל שמאי, רקדנים ותזמורת.
חמישי, 16.3, 21:00; ומוצ"ש, 18.3, 20:30, תיאטרון ירושלים.
משך ההצגה כשעה וארבעים דקות ללא הפסקה.






