מצרכים (ל-4 מנות)

100 גרם פניני טפיוקה קטנים

600 מ”ל מים לבישול

ממתיק לפי העדפה אישית

קופסת מי קוקוס 7%-5% שומן

אריזה קטנה של אוכמניות כחולות (לקישוט בלבד)

 

הוראות הכנה

1. מניחים בסיר את הטפיוקה עם המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הטפיוקה תוך כדי ערבוב מידי פעם, עד שהיא סופגת את הנוזלים ומתרככת.

2. ממתיקים לפי העדפה אישית.

3. מוסיפים את מי הקוקוס ומערבבים.

4. מחלקים לארבע מנות ומעטרים כל מנה בחופן קטן של אוכמניות.

 

המתכון מוגש באדיבות אפרת בן שץ פורשיאן, דיאטנית קלינית, R.D, B.Sc, בחלי ממן, מייסדת רשת המתמחה באורח חיים בריא