מצרכים עבור הסנדוויץ'

150 גרם חמאת בוטנים

50 גרם סוכר חום

70 גרם סירופ אגבה

25 גרם שמן קוקוס

100 גרם קמח שיבולת שועל

5 גרם סודה לשתייה

1 גרם מלח

 

מצרכים עבור המילוי

חצי ליטר גלידת וניל טבעונית

50 גרם בוטנים קצוצים, קלופים, קלויים

רוטב קרמל מלוח (לא חובה)

 

מצרכים עבור הציפוי

150 גרם 50% שוקולד

15 גרם שמן קוקוס

 

 

הוראות הכנה

1. הכנת הסנדוויץ׳: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה. אם שמן הקוקוס סמיך מדיי, מחממים אותו לכמה דקות.

2. מחממים את התנור ל-180 מעלות ובינתיים מגלגלים כדורים קטנים עם בצק העוגיות.

3. יוצקים את הבצק בתבניות מאפינס ומהדקים לתחתית. אופים למשך 11 דקות ומניחים בצד לצינון.

4. מורחים כף גלידה על כל עוגייה, מפזרים מעל מעט בוטנים קצוצים וקרמל ושומרים במקרר עד להתייצבות.

5. ממיסים שוקולד עם שמן קוקוס וכשהגלידה קרה מספיק ממלאים את התבניות בשוקולד.

6. מקשטים את החלק העליון בעוד בוטנים, פתיתי מלח או נתחי שוקולד.

7. שומרים במקרר עד שציפוי השוקולד מתייצב.

 

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה