מצרכים (לשלוש מנות)

75 גרם אטריות קדאיף

250 גרם גבינת ריקוטה

 

מצרכים לקישוט

כף פיסטוקים קצוצים

9 פירות יער קטנים או 3 תותים קטנים

 

הוראות הכנה

1. מרססים שלושה שקעים בתבנית מאפינס בתרסיס שמן.

2. בתחתית של כל שקע מסדרים שליש משערות הקדאיף ואופים בחום בינוני מעט כדי שיהפכו להיות קריספיים ומעט שחומים. אפייה קצרה של 10-15 דקות.

3. משחררים מהשקעים את קעריות שערות הקדאיף שנוצרו ומניחים להתקרר.

4. מזלפים שליש מגבינת ריקוטה לכל קערית שערות קדאיף ומקשטים במעט פיסטוק קצוץ ושלוש יחידות של פרי יער או תות אחד קצוץ.

הערה: מי שאוהב יותר מתוק, יכול לערבב את גבינת הריקוטה עם מעט ממתיק מלאכותי לפני ההזלפה לקעריות הקדאיף.

 

המתכון מוגש באדיבות חלי ממן