מצרכים

לחם כריך לפי הטעם

גבינה פרוסה טבעונית

תפוח

בצל

2 כפיות סוכר קוקוס

כפית שמן זית

 

הוראות הכנה

1. שוטפים וחותכים את התפוח ללא הזרעים. אופים אותו במשך 15 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.

2. חותכים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים על אש נמוכה במחבת עם שמן זית עד להשחמה. 3. כאשר הבצל רך, מוסיפים את הסוכר ומבשלים כ-20 דקות או עד שהבצל הופך חום ורך.

4. מרכיבים את הכריך עם הבצל המקורמל, כמה פרוסות גבינה טבעונית ותפוח מבושל לפי הטעם. מניחים את הלחם על הגריל ומבשלים עד שהלחם חום, זהוב ופריך.

 

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה