מצרכים

400 גרם בקר (עבה)

בצל סגול

חצי פלפל אדום

רבע קישוא

שמן זית כתית מעולה

תיבול טאקו

מלח

פלפל שחור טחון

6 טורטיות תירס לטאקו

כוסברה טרייה

ליים או לימון

גוואקמולי

 

הוראות הכנה:

1. מקלפים וחותכים את הבצל הסגול לרצועות דקות.

2. שוטפים את הפלפל וחותכים לקוביות.

3. שוטפים את הקישוא וחותכים לחתיכות קטנות.

4. מוסיפים קצת תיבול טאקו לירקות.

5. מחממים קצת שמן במחבת ומערבבים את הירקות בנפרד עד לתוצאה פריכה.

6. מורחים את הסטייק בשמן זית, מוסיפים מלח ופלפל, צורבים אותו על הגריל משני הצדדים וחותכים לרצועות דקות.

7. צורבים את טורטיות התירס על הגריל במשך כמה שניות מכל צד.

8. מרכיבים את הטאקו עם בשר הבקר והירקות.

9. ניתן לשדרג בצלחת עם פלחי ליים או לימון, כוסברה טרייה וגוואקמולי.

 

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה