רכיבים (לכוס אחת, מנה אישית/זוגית):

2 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד

כף מדידה אבקת חלבון

4-7 כפות של חלב דל שומן/ חלב שקדים/ חלב סויה

ביצה

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הביצה ואת הנוזלים בכוס קפה גדולה.

2. מוסיפים את הפורמולה 1 ואת אבקת החלבון. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד .

3. שמים במיקרוגל על עוצמה גבוהה במשך 2.5 דקות ומשאירים עוד דקה במיקרוגל להתקררות.

4. ניתן להגיש עם פירות מלמעלה.

 

ערכים תזונתיים לכוס: אנרגיה – 260 קק"ל, חלבון – 27 גרם, פחמימות – 20 גרם, שומן – 7.5 גרם.

המתכון מוגש באדיבות חברת 'הרבלייף'