רכיבים:

3 כפות רסק עגבניות

450 גרם סייטן פרוס לפרוסות בעובי 4-5 מ"מ

3 תפוחי אדמה בינוניים

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כפית שטוחה פפריקה מתוקה

חצי כפית קינמון טחון

כפית מלח

כפית שמן זית

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את תפוחי האדמה המגוררים עם רסק העגבניות והתבלינים לתערובת אחידה.

2. משטחים בתבנית עם נייר אפייה שמשומן בכפית שמן זית חצי מתערובת תפוחי האדמה ומעל התערובת מניחים את פרוסות הסייטן.

3. משטחים את המחצית השנייה של תערובת תפוחי האדמה מעל פרוסות הסייטן. עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים בחום בינוני במשך כ-40 דקות.

4. מסירים את נייר הכסף, מעבירים את התנור למצב גריל ואופים במשך 10 דקות נוספות עד שהשכבה העליונה משחימה.

המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא