בתמונה: אדם ביטון ואריק לוי

 

ממשיכים להתרחב: אחרי שפתחו ארבעה סניפים מצליחים בבית שמש הותיקה, ברמת בית שמש, בביתר עילית ובמודיעין, בעלי הבית של רשת משולשים, אדם ביטון ואריק לוי, נערכים לקראת פתיחתו של הסניף החמישי ברמת בית שמש ד'. "דווקא עכשיו יש רעב לאיכות ולמחירים שלנו. אין סיבה שמשפחה לא תסגור ערב משביע ומזין ב-150-100 שקלים", אומרים הבעלים.

מרבית המסעדות ברחבי הארץ הרגילו אותנו שארוחה טובה ומהנה היא הוצאה לא קלה. אולם, רשת צומחת של מזון חלבי כשר ואיכותי, עם מוקד משלוחים ארצי וסניפים בשירות אקספרס, מוכיחה כבר לא מעט זמן שאפשר גם אחרת. בשיחה עם אדם ביטון, מבעלי משולשים, הוא מציין ומדגיש כי "כבר בתחילת הדרך היה לנו חשוב להביא בשורה. רצינו לתת לאנשים אפשרות ליהנות מאוכל איכותי וטעים במחירים שפויים, ולראות אותם חוזרים אלינו בתדירות גבוהה. שמח שזה הצליח כי האנשים שסועדים אצלנו - תמיד חוזרים אלינו".

אתה מדבר על "מחירים שפויים" - תוכל לתת לנו מספר דוגמאות מתוך התפריט שנמצא אצלכם בסניפי הרשת?

"בוודאי. להלן כמה דוגמאות טובות:

  • 4 פסטות + 4 פחיות ב-109 שקלים
  • 3 פיצות משפחתיות (אבל באמת משפחתיות, בלי כוכביות) ב-99 שקלים
  • פילה סלמון נורבגי ברוטב טריאקי על קוביות תפו"א או ירקות מוקפצים ב-39.90
  • טוסטים ופוקצ'ות במגוון מילויים ותוספות ב-28-30 שקלים
  • סלט בטטה קריספית עם שרי, בולגרית וגרעינים קלויים ב-30 שקלים
  • סלט טונה או יווני קלאסי ב-30 שקלים
  • וגולת הכותרת: ארוחה משפחתית של פיצה + פסטה + סלט + הום פרייז ב-99 שקלים".

אין ספק כי ישנם אנשים שיכולים להתבלבל ולחשוב שהמחיר האטרקטיבי מחייב התפשרות באיכות של המוצרים. אך במשולשים טוענים כי אין שום קשר בין המחיר לבין האיכות: "למרות המחיר, הנמוך לפעמים ב-50% ויותר מהמתחרים, הרשת שלנו עושה שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר שיש בשוק: פטריות אך ורק טריות (לא משימורים), 100% מוצרלה בפיצה ועוד", אומר אריק לוי, שותפו של אדם.

יש לציין כי מלבד כל אלה, ברשת מאוד מקפידים על רמת תחזוקה גבוהה וניקיון יסודי בכל ארבעת הסניפים. "גם הסניף הכי ותיק שלנו במתחם שער העיר נראה כאילו נפתח אתמול, עם אווירה נעימה וביתית. לשמחתנו, משפחות מאוד אוהבות לבלות בסניפים שלנו. אנחנו מתעסקים כל היום באוכל, לכן ניקיון ושירות זה אל"ף-בי"ת מבחינתנו ולאחר מכן יתר הדברים", מוסיפים אדם ואריק.  

רשת משולשים פתחה את שעריה באוקטובר 2016 במתחם שער העיר בבית שמש. את הרשת כאמור פתחו אדם, מי שאחראי על הצד הניהולי-תפעולי-שיווקי של הרשת, ואריק, השף של הרשת ומי שמתפעל את הסניפים. ההצלחה של סניף הדגל הייתה מהירה ומסחררת, וזמן קצר לאחר מכן הצטרף הסניף השני ברמת בית שמש. הסניף השלישי נפתח בביתר עילית במהלך שנת 2019. ובדצמבר 2020, דווקא בעיצומה של מגיפת הקורונה, נחנך הסניף הרביעי בקניון עזריאלי מודיעין. 

בתקופת הקורונה נסגרו לא מעט מסעדות ברחבי הארץ - לא חששתם לפתוח את הסניף הרביעי במודיעין בזמן שהמגיפה הגיעה לשיאה?

"הבנו שדווקא בתקופה כזאת יש רעב, תרתי משמע, לתפריט שלנו. החלטנו להגביר את המשלוחים ועבדנו ללא הפסקה. ברוך השם, המחזורים היו יפים ולא נאלצנו להוציא עובדים לחל"ת".

 

בתמונה: סניף הדגל במתחם שער העיר

 

איך נוצרה השותפות ביניכם?

"אנחנו חברים עוד מהגן. למדנו יחד, שירתנו יחד, גרנו יחד, התחתנו בהפרש של חודשיים, כל אחד מאיתנו אב לשלושה – לפתוח עסק יחד היה חלום ילדות שהתגשם".

"הגעתי מרקע אחר לגמרי. השתכנעתי להיכנס לזה רק כשמצאנו את הנוסחה למשהו אחר, לא עוד שחקן בג'ונגל", מוסיף אדם.

חשוב לציין כי כל סניפי הרשת סגורים בשבת והבעלים מקפידים הקפדה יתרה על נושא הכשרות (הכשר הרב לנדא בסניפי בית שמש וביתר עילית וכשר למהדרין בהשגחת הרב אלבז ובד"צ בית יוסף במודיעין). 

הרשת מציעה גם מגשי אירוח לאירועים, כאשר מוקד המשלוחים נבנה כבר בתחילת הדרך כמערך ארצי המשרת את כלל הסניפים. "היה לנו חשוב שמי שמתקשר להזמין או לברר דבר מה בקשר להזמנה יקבל מענה מהיר ויעיל, ולא ימתין דקות ארוכות על הקו עד שמישהו מהמטבח יתפנה לענות לו כשרעש הסירים ברקע", מסביר אדם.

לסיום, מילה אחרונה לתושבי בית שמש והסביבה.

"אנחנו ממשיכים להרחיב את פעילותה של הרשת ואת פריסתה הארצית ויוצאים בקול קורא לזכיינים. מודל הזכיינות יאפשר פתיחה של סניפים חדשים תוך שמירה על העקרונות והקווים המנחים. המטרה שלנו היא להגיע עם השירות לכל בית בישראל. נמשיך כמובן להקפיד על הסטנדרט הגבוה שהצבנו, לצד הערכים החברתיים.

"כמו כן, חשוב לנו לציין כמה וכמה עובדים שצמחו יחד איתנו ועושים עבודה מדהימה, ביניהם רועי טוביאנה, מנהל סניף מודיעין ומערך ההזמנות של הרשת, מור בוטבול, מנהל סניף רמת בית שמש (שבקרוב יהפוך לזכיין של הרשת), ויוסף אזאווי, מנהל סניף ביתר עילית, ועוד עובדים נפלאים שבלעדיהם כל זה לא היה קורה. תודה לכם".