רכיבים:

חצי אבטיח

2 בננות

כף סירופ מייפל (אופציונלי)

כמה טיפות תמצית וניל

 

הוראות הכנה:

1. קולפים את האבטיח, חותכים לקוביות ומניחים בקופסת פלסטיק במקפיא. קולפים וחותכים את הבננות לחתיכות ומקפיאים גם אותן.

2. לאחר ההקפאה, מערבבים יחד במעבד מזון את האבטיח, הבננות, סירופ המייפל ואת תמצית הווניל וטוחנים עד לקבלת מרקם סמיך וללא גושים.

3. מקשטים עם כדורי אבטיח ועלי נענע טריים.

 

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה