רכיבים:

2 כוסות יין לבן יבש

200 גרם גבינת גרוייר

200 גרם גבינת אמנטל

200 גרם גבינת גאודה

2 כפות קורנפלור

100 מ"ל וודקה לבחירתכם

חצי כפית אגוז מוסקט מגורר

שן שום אחת

פלפל שחור

קוביות לחם וירקות לליווי המנה

 

הכנה:

1. משפשפים את שן השום בפנים הסיר, מוסיפים את היין, הוודקה והגבינות וממיסים יחד.

2. כאשר התערובת נמסה, מוסיפים עמילן תירס. מערבבים היטב בעזרת כף עץ בצורה קבועה תוך ציור הספרה 8 בכף הערבוב.

3. מוסיפים פלפל לפי הטעם ומגישים לצד קוביות ירקות, לחם או כל ליווי שאוהבים.

 

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה