רכיבים:

שמן זית

100 גרם תירס לפופקורן

150 גרם שוקולד לבן

מעט ריבת תות ללא חתיכות פרי

סוכריות בצורת לבבות

 

 

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת עם שמן זית על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים תירס ומכסים במכסה.

2. כאשר הגרעינים מתחילים להתפוצץ, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה עד שכל הגרעינים מתפוצצים. מניחים בקערה ומצננים בצד.

3. ממיסים שוקולד לבן בקערת נירוסטה על אדי מים (שיטת בן מארי) ומערבבים לשוקולד המומס מעט ריבת תות ללא חתיכות פרי עד לקבלת ציפוי ורדרד.

4. יוצקים את ציפוי השוקולד על הפופקורן וכאשר השוקולד עדיין חם, מוסיפים סוכריות בצורת לבבות המעניקות קראנץ' למנה.

5. ניתן לצנן מעט במקרר (לא יותר ממספר דקות על מנת שהפופקורן לא יאבד קראנץ') ולהגיש כאשר הציפוי מתקשה.

 

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה