הסופרת שיתפה את מחשבותיה בעניין לצד הסבר אודות הסערה שחולל הספר עם צאתו. האירוע התקיים בהובלת סגנית ראש העיר עו"ד רינה הולנדר.
ראש העיר ד"ר עליזה בלוך: "אני רוצה להודות לספרייה העירונית על אירוח מפגשים חשובים אלו ולסגנית ראש העיר רינה הולנדר וצוותה על ארגון האירועים. חיבור תושבי העיר להיסטוריה המרתקת של עמי המזרח מבטיחה לנו שמורשתם תמשיך ללוות אותנו לאורך שנים רבות. אני מאחלת לנו שנמשיך לראות יוזמות כאלו בבית שמש".
סגנית ראש העיר וממונה על הספריות עו"ד רינה הולנדר: "הערב קיימנו את המפגש הרביעי בסדרת ממזרח למערב במסגרת בית המדרש החברתי בספריה העירונית. סדרה בה למדנו על היבטים מגוונים בעדות השונות בעם ישראל. ההיענות הגדולה של הקהל וההשתתפות הערה מעידים על צמאון גדול לאירועים מסוג זה, ואנחנו כבר מתחילים בתכנון הסדרה הבאה. הקמנו קבוצת וואטסאפ לעדכונים בדבר אירועים- מי שמעונין להצטרף מוזמן לפנות במייל לכתובת:
אגף דוברות עיריית בית שמש.






