רכיבים (ל-6 מנות)

250 גרם קמח

125 מ"ל מים חמים

שמן זית 25 מ"ל

חצי כפית מלח

 

 

הוראות הכנה

1. יוצקים את הקמח המנופה לקערה גדולה.

2. יוצרים גומה במרכז הקמח ומוסיפים את שאר המרכיבים.

3. לשים ביד או במעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה, מרדדים את הבצק לכדור, משמנים את הקערה בשמן זית ומכסים. מעמידים את הבצק לתפיחה במשך 10-15 דקות במקום חמים.

4. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לשישה חלקים. מותחים כל מנה ומרדדים בעזרת מערוך עד שהיא דקה ככל האפשר.

5. מחממים מחבת על הכיריים ללא שמן ומניחים בה את הלחם.

6. כאשר בועות מתחילות להופיע על הלחם, הפכו אותו לבישול הצד השני. יש לחזור על הפעולה עם כל נאן.

הערה: הנאן הוא לחם ניטרלי ומצוין לליווי כל מנה. ניתן להעניק לו קראסט של שום קצוץ ופטרוזיליה יחד עם שמן זית ליצירת מנה מודגשת יותר.

 

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה