רכיבים:

1 ליטר יין אדום

2 תפוזים

לימון

10-15 ציפורן

4 מקלות קינמון

10 כוכבי אניס

125 גרם סוכר

 

הוראות הכנה:

1. יוצקים יין בסיר. חתוכים לפרוסות לימון ותפוז ומוסיפים ליין עם קינמון, ציפורן, וכוכב אניס.

2. מחממים על אש נמוכה למשך שעה, מבלי להביא לרתיחה שתאדה החוצה את האלכוהול.

3. מוסיפים סוכר, מערבבים ומבשלים עוד כמה דקות עד להמסת הסוכר ומגישים חם.

 

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה