מצרכים

200 גרם פסטה מפאלדה

100 גרם קייל

50 גרם אגוזי מלך/ צנוברים

30 גרם גבינת פרמזן

שן שום

50 מ"ל שמן זית

מיץ מחצי לימון

זר עלי בזיליקום

מלח

פלפל שחור

 

אופן ההכנה

1. הסירו את הצלעות מהקייל והשתמשו רק בעלים. הרתיחו סיר של מים עם מלח.

2. משרים את עלי הקייל במים הרותחים כדקה, מורידים מהאש ושוטפים במים קרים למניעת בישול יתר.

3. טוחנים את כל מרכיבי הפסטו: אגוזי מלך, שום, שמן זית מיץ לימון, בזיליקום, מלח ופלפל לפי הטעם. ניתן לשמור כמה עלי בזיליקום לקישוט הפסטה מאוחר יותר.

4. ערבבו יחד את הפסטה, רוטב הפסטו וחתיכות עלי הקייל ופזרו מעל גבינת פרמז'ן מגורדת, מעט גרידת לימון ופלפל שחור גרוס.

 

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל  Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה