מצרכים (ל-5-6 מנות)

לטארטלטים

150 גרם שיבולת שועל

40 מ"ל שמן קוקוס מומס

40 גרם דבש

כפית תמצית וניל

חצי כפית קינמון טחון

50 גרם פירות יער

למלית

2 יוגורט יווני

דובדבנים או פירות יער אדומים

 

אופן ההכנה

1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

2. קוצצים את פירות היער דק בסכין, מערבבים יחד עם כל מרכיבי הטארטלט עם הידיים לקבלת תערובת אחידה.

3. שמים מעט תערובת בתבניות קאפקייקס, יוצרים צורת כוס בחלק הפנימי (קערה קטנה אליה ישפך היוגורט) ואופים 15-20 דקות או עד להזהבה.

4. מוציאים את הטארטלטים ומצננים לפני שליפה מתבניות הקאפקייקס. לאחר השליפה ממלאים ביוגורט יווני ומקשטים בדובדבנים או בפירות יער אדומים.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה.