מצרכים (עבור 6 סועדים)

2 מנגו בשלים

3 חלבוני ביצים

5 דפי ג'לטין 

כף גדושה של קורנפלור

כפית סוכר

פטל, נענע ומנגו עבור הקישוט

 

הוראות הכנה

1. מניחים את דפי הג'לטין במים קרים.

2. מקלפים את המנגו וטוחנים לעיסה יחד עם הקורנפלור וחלמוני הביצים.

3. יוצקים את התערובת לתוך סיר, מחממים על אש נמוכה ומערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה.

4. מוסיפים את דפי הג'לטין, מערבבים יחד מורידים מן האש, ומניחים את התערובת לצינון.

5. מקציפים את חלבוני הביצים עם הסוכר ומוסיפים את תערובת המנגו המצוננת בזהירות -  כל פעם מעט - ובוחשים.

6. יוצקים את התערובת לקעריות קטנות ומכניסים למקרר למשך 12 שעות.

7. את המוס המצונן ניתן לקשט באמצעות פטל, נענע וחתיכות מנגו טרי לפני הגשה.

 

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה.