מותג הגבינות הטבעוניות 'משומשו', משיק גבינה צהובה טבעונית חדשה: פרוסות בסגנון קלאסי מופחת שומן ונתרן במתכון משופר. הגבינה החדשה עשויה מרכיבים צמחיים בלבד, 100% טבעוני, מכילה סידן וסיבים תזונתיים, אינה מכילה לקטוז, כולסטרול, ללא סויה, ללא שומן טרנס והיא ללא חומרים משמרים. הגבינה נהדרת לשימוש בכריכים, טוסטים, פיצות ומאפים, ללא חשש מאלרגניים והיא מושקת במתכון משופר של הגרסה הקודמת של המוצר. הצהובה החדשה מצטרפת לסדרת הגבינות הקשות של 'משומשו' הכוללת צהובה 18%, גוש בסגנון מוצרלה, מלוחה מופחת שומן 5% ועוד.

לפני כשנה, השיקה 'משומשו', המצויה בבעלות קיבוץ גן-שמואל וחברת 'הדר פוד', סדרת ממרחים טבעונית בסגנון גבינות שמנת, הכוללת ממרח בטעם טבעי, ממרח עם זיתים וממרח עם שום שמיר על בסיס רכיבי קוקוס, עם 9% שומן בלבד, ובנוסף ממרח בסגנון קלאסי עם 25% שומן. כל המוצרים מכילים סידן ברמה גבוהה, ללא חומר משמר וללא אלרגנים.

מוצרי 'משומשו' מיוצרים במפעל החברה בקיבוץ גן-שמואל. החברה מייצרת גבינות טבעוניות ותחליפי בשר לשוק המוסדי והקמעונאי, כאשר כל המוצרים הינם ללא סויה, ללא גלוטן וללא לקטוז. בין מוצרי החברה ניתן למצוא גבינה מגורדת לפיצה ואפייה, מלוחה, מלוחה עם עשבי תיבול, פרמז'ן טבעוני ועוד.

הדיאטנית יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגית: "הגבינות הטבעוניות מספקות מענה חשוב מאד מבחינה בריאותית ותזונתית, במיוחד עבור אלו שלא יכולים לצרוך מוצרי חלב והתקשו לספק לגופם את כמות הסידן היומית".

כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ-19.90 שקלים לאריזת 200 גרם. 

ניתן להשיג בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות.