מצרכים

4 פיתות חצויות

חצי כוס שמן זית.

 

למילוי

2 פילה ברמונדי ישראלי ללא עור וקצוצים דק

3 שיני שום כתושות

בצל סגול קצוץ דק

פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק

חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק

חצי צרור כוסברה קצוצה דק

רבע כוס שמן

מלח ופלפל שחור

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל מרכיבי המילוי וממלאים את הפיתות בתערובת הדג.

2. יוצקים מחצית מכמות שמן הזית למחבת וצורבים את הפיתות הממולאות מכל הצדדים.

3. מחממים תנור ל–200 מעלות, מסדרים את הפיתות בתבנית מרופדת נייר אפייה ומורחים אותן בשמן זית.

4. לאחר שיצאו מהתנור צולים את הפיתות על מחבת עוד כ-7 דקות עד להשחמה.

 

מוגש באדיבות 'ממלכת הדגים', רחוב רשיד 4, אבו גוש