מצרכים (לארבעה סועדים)

שריר בקר טרי חתוך לקוביות גדולות

3 כוסות יין אדום חצי יבש

3 גזרים חתוכים ל-6

2 כוסות שמן זית

שורש פטרוזיליה חתוך ל-6

שורש סלרי חתוך ל-6

בצל סגול חתוך ל-6

סוכר חום

ראס אל חנות

טימין

מלח

פטריות שמפניון חתוכים לחצי

רסק עגבניות

שום טרי

1 ליטר מים

 

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול מחממים שמן זית וסוגרים את הבשר. לאחר הסגירה מוציאים את הבשר .

2. מכניסים שום, פטריות, ירקות שורש ובצל ומביאים להשחמה.

3. מוסיפים את הבשר ומערבבים.

4. מוסיפים את רסק העגבניות ואת יתר המצרכים ומערבבים.

5. מוסיפים 1 ליטר מים.

6. מבשלים על להבה נמוכה למשך ארבע שעות.

 

המתכון מוגש באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THR BEST