מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):

חצי קילו חזה עוף טחון

חצי אבוקדו בשל

רבע כוס קמח

בצל קצוץ דק

חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה

כף מיץ לימון

רבע כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מערבבים חצי קילו חזה עוף טחון עם חצי אבוקדו בשל ומעוך ועם רבע כוס קמח.
  2. מוסיפים לתערובת בצל קצוץ דק וחופן גדול של פטרוזיליה קצוצה.
  3. מתבלים בכף מיץ לימון, מלח ופלפל.
  4. מגלגלים לקציצות.
  5. מכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-20 דקות.
  6. ניתן להגיש לצד אורז וסלט ירקות מתובל.

מוגש באדיבות 'אבוקדו גרנות'