רכיבים (עבור 4 מנות):

600 גרם בשר עגל טרי

2 בצלים

2 קישואים

2 כפות שמן זית

2 ענפים של טימין טרי 

מיץ מלימון אחד

מלח ופלפל

 

הוראות הכנה:

1. חותכים את הבשר לכ–24 קוביות בגודל אחיד.

2. מקלפים את הבצלים וחותכים כל אחד לרבעים.

3. מקלפים את הקישואים וחותכים לשמונה חלקים.

4. משפדים לסירוגין את קוביות הבשר, קישואים ובצל על שיפודי עץ (עדיף להניח את החלקים הגדולים בקצוות).

5. מערבבים בקערה שמן זית, מיץ לימון, קליפת לימון מגוררת ועלי תימין.

6. יוצקים את המרינדה על השיפודים.

7. מניחים למשך 30 דקות במקרר.

8. צולים על מחבת פסים והופכים את שיפודים מספר פעמים במהלך הצלייה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

9. מומלץ להגיש לצד תבשיל אורז או סלט ירוק.

 

זמן הכנה: 10 דקות. זמן בישול: 17 דקות.

המתכון מוגש באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST.