מצרכים (לכ-4 מנות):

חבילת פסטה מסוג פטוצ'יני (500 גרם)

אבוקדו בשל

כף שמן אבוקדו

חצי חבילת עגבניות שרי (250 גרם)

רבע כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים פסטה מסוג פטוצ׳יני על פי הוראות היצרן. שוטפים במים קרים ומסננים.

2. חוצים את האבוקדו לשני חצאים ומועכים חצי אבוקדו עם כף שמן אבוקדו. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת ממרח.

3. מערבבים בעדינות את ממרח האבוקדו עם הפסטה המבושלת עד שכל הפסטה נעטפת באבוקדו ונצבעת בירוק.

4. שוטפים היטב את עגבניות השרי וחוצים אותן לשתיים. מוסיפים את העגבניות לפסטה ומערבבים. ניתן לצלות חלק מהעגבניות בגריל ולגוון בין עגבניות טריות וצלויות להעשרת טעמים.

5. פורסים את חצי האבוקדו השני לפרוסות דקות ומערבבים עם הפסטה. מתקנים תיבול ומגישים.

 

מוגש באדיבות 'אבוקדו גרנות'