הורסים שוב ושוב את הסטייק שלכם? כך תכינו את האנטריקוט המושלם.

חמשת כללי הזהב להכנה של סטייק אנטריקוט באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST לגזור ולשמור!

כל קרניבור מקצועי יודע שסטייק אנטריקוט הוא נתח משובח שאפשר להרוס בקלות  בשל  טיפול לא נכון בזמן הצלייה. כך תעשו זאת נכון:

1. חשוב לבחור נתח טרי ומשויש - עתיר שומן כגון נתחי הבשר האירופאי הטרי.

2. הניחו את הנתח על מחבת לוהטת:  מניחים את נתח האנטריקוט על המחבת הלוהטת, לא מתבלים לפני הצלייה.

3. יש לצלות את הנתח כשתי דקות מכל צד)עבור מידת עשייה מידיום(

4. לאחר הצלייה יש להניח את הנתח על קרש חיתוך למשך דקה על מנת  שהנוזלים יילכדו בפנים וירככו את סיבי הבשר.

5. תיבול: ממליחים ומפלפלים עם מלח גס ופלפל ארבע עונות.

חשוב לזכור שהכשרת הבשר נעשית באמצעות המלחה, כך שהנתח שלנו כבר מומלח מראש ולכן שימו לב שלא להמליח יתר על המידה.

טיפ  לדרגת עשייה  מידיום-וול": הכניסו את הנתח אל תנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 4  דקות.

 

בתיאבון  וחג עצמאות שמח!