מרכיבים ל-4 מנות אישיות:

4 תפוחי אדמה

2 גזרים

500 גרם חזה עוף (אופציונאלי)

4 ביצים קשות

4 מלפפונים חמוצים

חצי קופסת אפונה ירוקה עדינה

תפוח ירוק מקולף (אופציונלי)

חצי כפית מלח, או לפי הטעם

רבע כפית פלפל שחור או לפי הטעם

חצי צנצנת מיונז הולנדי

 

לקישוט:

עלי פטרוזיליה

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים ביחד את תפוחי האדמה והגזרים עם הקליפה עד שהם מתרככים.

2. צולים/ מבשלים בנפרד את חזה העוף.

3. מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות קטנות.

4. חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.

5. מקלפים את הביצים הקשות וחותכים לקוביות קטנות.

6. חותכים את המלפפונים החמוצים והתפוח לקוביות קטנות.

7. מעבירים את כל המרכיבים החתוכים לקערה גדולה, מוסיפים את המלח והפלפל והמיונז ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים את התיבול.

8. מעבירים את הסלט לארבעה רינגים אישיים שמונחים על צלחות הגשה ומהדקים היטב.

9. מוציאים את הרינגים, מקשטים את הסלט בעלי הפטרוזיליה ומגישים.

 

המתכון מוגש באדיבות מותג 'מאסטר שף'