במרכז האליפות עמדה השחיינית- מיכל אוגיניץ, ששברה שיא ישראלי חדש לגילאי 14 במשחה ל־100 מטר חופשי וזכתה בשמונה מדליות זהב.
לצד הישגיה של אוגיניץ, עומר קרפ זכה במדליית הכסף במשחה ל-100 מטר חופשי, ושאר שחייני הנבחרת קבעו שיאים אישיים והציגו התקדמות משמעותית. ההישגים מגיעים שבוע בלבד לאחר מחנה אימונים מקצועי בבולגריה, שהיווה חלק מההכנה לאליפות.
ראש העיר, שמואל גרינברג: "ההישגים המרשימים של השחיינים ממחישים את הרמה המקצועית הגבוהה שהתפתחה בבית שמש. אנו גאים בספורטאים, במאמנים ובכל מי שפועל כדי להצמיח כאן דור של מצוינות".
גרי קלנטרוב, המאמן הראשי של הפועל בית שמש: "אנחנו גאים מאוד בשחיינים שלנו, שהוכיחו כי עבודה קשה, התמדה ומשמעת מביאות להישגים ברמה הגבוהה ביותר. השיאים והמדליות באליפות הם תוצאה של השקעה גדולה של השחיינים והצוות המקצועי, ואנו ממשיכים לעבוד כדי לקדם את השחייה בבית שמש".
צילום: דוברות עיריית בית שמש