בתמונה: דניאל נחמן ביטון ז"ל ואביו בביקור באומן (צילום: משה איפרגן)
צוות פסיכולוגים מיוחד הגיע אתמול (יום ד') לבית הספר תלמוד תורה חב"ד בבית שמש בו למד דניאל נחמן, ושוחח עם חבריו, תלמידי כיתה ב'.
חני אריה, מנהלת בית הספר אמרה: "בית הספר מרגיש אובדן גדול על ילד שהיה מיוחד וטהור. הוא היה תלמיד טוב, בעל מוטיבציה ומלא שמחת חיים. ממש אהבנו אותו, אבל הקב"ה רצה אחרת. כעת אנחנו חושבים כיצד להנציח אותו בבית הספר ונעשה הכל כדי לפעול לעילוי נשמתו".
"קשה מאוד לדבר עליו בלשון עבר", הוסיף בכאב מחנך כיתה ב', שלום דב. "אני כן יכול לספר על התפילה שלו, על השותפות שלו בשיעורי הקודש ועל הידע הנפלא שצבר, על אהבתו לחבריו ועל אהבת ישראל שהייתה לו".
מורתו לשעבר של נחמן הגב' רחל רווח אמרה: "מצמרר לומר על התלמיד היקר זכרונו לברכה. לרגל מסיבת החומש, התנסינו בכתיבת חוויה. נחמן ז''ל הצביע במרץ, כשעיניו מרצדות באור גדול, הוא התרגש כל כך להתחיל ללמוד חומש בראשית. כך היה נחמן, ספר מידות קטן מהלך. כאשר נחמן היה זוכה ל''כוכב'' בלוח על הקשבה והשתתפות בשיעור, הוא היה מיד מסנגר גם על חבר ומבקש: 'המורה תסמני גם לו כוכב, הוא עבד יפה ועשה מעשה טוב בהפסקה'".