אגודת החסד "עזרת אחים" בבית-שמש, תפעיל בימי החג "נהג נכרי" כדי לאפשר לחולי דיאליזה להגיע למכוני הדיאליזה השונים, ולקבל את הטיפול הרפואי לו הם זקוקים.

יו"ר "עזרת אחים", הרב אברהם קאפ מסר, כי עקב העובדה שבמשך שלושה ימים רצופים לא יוכלו חולי דיאליזה לקבל טיפול רפואי, שהוא עבורם בבחינת "פיקוח נפש", ולנוכח פניות של חולי דיאליזה ובני משפחותיהם, החליט להעמיד את אחת הנכוניות של "עזרת אחים" לטובת החולים הזקוקים, לאחר היתר של רב, להגיע במהלך החג למכון הדיאליזה.

את הנכונית יפעיל נכרי הפועל בשרות "עזרת אחים". על-מנת להנות מהשרות הניתן לתושבי העיר, יש לתאם ולהירשם היום, ערב החג, במוקד "עזרת אחים", בטלפון 02-9990000.

בנוסף, ה"נהג נכרי" הפועל במסגרת "עזרת אחים", יפעל במהלך ימי החג ושבת-קודש כרגיל, בעניינים רפואיים שונים.

כמו כן מועדונית הילד המיוחד תפעל בימי החג במתכונת מלאה לרווחת ציבור ההורים והילדים. אנו נפעיל את המועדונית בכל ימי החג ע"י מתנדבים שידאגו לפעילות ענפה לילדים.

ארוחות חג דשנות תחולקנה לחולים ובני משפחותיהם שאין באפשרותם לבשל ולהיערך לחג.

בעלי תוקעים יגיעו לבתי האנשים החולים והמוגבלים שאין באפשרותם להגיע לבתי הכנסת ויתקעו בעבורם בשופר בכדי לשמח את ליבם במצוות החג.

אנו כבכל שנה נפעל למען ציבור האנשים שזקוקים לנו ביתר שאת.

לכל המעוניין להיות שותף איתנו בעשיה- אנא פנו אלינו במהרה לטלפון 02-9990000
בברכת חג שמח ומועיל.