מרכיבים (20 מנות):
 
100 גרם שומשום
1 חלבון
50 גרם סוכר דקדק
25 גרם חמאה מומסת
30 גרם קמח
אופן ההכנה:
1. קולים את השומשום במחבת על אש בינונית עד שמזהיב מעט.
 
2. בקערה מערבלים את החלבון עם מקצף עד שנוצרות בועות. מוסיפים סוכר ומערבלים עד שנטמע.
 
3. מוסיפים חמאה וקמח ומטמיעים לתערובת אחידה.
 
4. מוסיפים את השומשום הקלוי ומערבבים.
 
5. בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים כמות של כף מהתערובת ומשטחים לעוגייה בעובי של כחצי ס"מ בעזרת מזלג רטוב.
 
6. אופים בחום של 170 מעלות כ-10 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט בשוליים.
 
7. מקררים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.