"במסגרת תכניות הלימוד המגוונות הקיימות בגני הילדים הממלכתיים בעיר בית שמש, בחרו ילדי הגנים ביחד עם צוות הגננות הנפלאות לפתוח את חגיגות "שנת ה-70 לעצמאות מדינת ישראל", בהכנת יצירת אומנות משותפת לילדים, המשקפת את השיח החינוכי המתנהל בגן במסגרת הלמידה. כל גן בחר פן שונה הקשור למדינת ישראל וביחד נוצרו להן יצירות נפלאות.
היצירות המוצגות בתמונות המצורפות, מעידות על פעילות חינוכית רבה, על מחשבה מעמיקה, יצירתיות וראייה אמנותית ענפה, המתקיימות בגנים בכלל.
כל גננת בחרה יצירה שנעשתה ע"י ילד/ה בגנה, הקשורה לתכנית הלימודים במסגרת "70 שנה למדינה". במתווה של תכנית זו בוחרת כל גננת לעבוד עם הילדים במהלך השנה בתהליך חקר ולמידה בתחומים שונים בגן. אחד הנושאים המשמעותיים הוא עבודת חקר בנושא: דמות נשית פורצת דרך הקשורה בהקמת מדינת ישראל שעליה נחקור ונלמד, או אתרים שהילדים טיילו בהם בארץ, , טבע ועוד.

היצירות הוענקו השבוע למנהל אגף החינוך בבית שמש, מר יוחנן קירשנבוים, ע"י מפקחת גנ"י מ"מ בבית שמש, הגברת איילת קציר וראשת אשכול הגנים גברת דינה משעלי. העבודות מוצגות במשרדו כאות תודה לעבודה המשותפת למחלקת החינוך בעיר עם צוותי החינוך ולאות הערכה על פועלו והשתדלותו הרבה למען ילדי הגנים בעיר.
במהלך שנה זו תתקיימנה פעילויות נוספות ביזמת האגף וצוותי הגננות לציון חגיגות 70 השנה למדינת ישראל.
יישר כח ובתקווה להמשך שיתוף פעולה ודו קיום בעירנו בית שמש.
בברכה, משעלי דינה,
ראשת אשכול בית שמש,
ומנהלת גן שיבולת
בית שמש"