תבנית מספר 26
מצרכים לבסיס העוגה: 150 גרם בסקויטים פתי בר טחונים 100 גרם חמאה 2  כפות סוכר חום.
שכבת מוס שוקולד חלב – 200 גרם שוקולד חלב , 25 גרם חמאה , 1/4 כוס שמנת מתוקה , קופסת אינסטנט פודינג וניל , 250 גרם שמנת מתוקה.
שכבת מוס שוקולד לבן – 200 גרם שוקולד לבן , 25 גרם חמאה , 1/4 כוס שמנת מתוקה קופסת אינסטנט פודינג וניל , 250 גרם שמנת מתוקה.
גנאש לציפוי העוגה – 150 גרם שוקולד מריר , מיכל שמנת מתוקה וחצי כפית נס קפה.
אופן ההכנה: לערבב את כל מצרכי הבסיס בקערה , ליצור בתבנית שכבה אחידה ולהכניס למקפיא לשעה.
את המוסים יש ליצור בקערות נפרדות , להקציף אינסטנט פודינג עם שמנת 250 גרם ואת היתרהחומרים להמיס על הגז ולהוסיף בהדרגה , ליצור שתי שכבות אחת חומה ואחת לבנה להכניס להקפאה לשעה נוספת .
לאחר מכן להוציא מהקפאה וליצור שכבת גנאש למעלה לכיסוי העוגה, יש להקפיא לילה שלם ולהוציא שעתיים למקרר לפניי הגשה.