מתכון קוביות פינסייר לימון

150 גרם חמאה
1/4 כוס קמח
4 חלבונים
כוס אבקת סוכר
גרידת לימון
כוס אבקת שקדים
4 כפות מיץ לימון סחוט
 
אופן ההכנה

להקציף חלבונים עם כף סוכר לקצף קשה.
בקערה מערבבים את כל החומרים מלבד החמאה, את החמאה יש להמיס במיקרו.
לאחר מכן יש להוסיפה לבלילת הקמח ולערבב היטב ללא גושים , להוסיף את החלבונים המוקצפים ולערבב בתנועות עטיפה.
יש למיזוג לקנקן או לשקית זילוף או לתבנית עם שקעים מלבנים קטנים ולאפות בחום של 180 מעלות.