מתכון פודינג שוקולד
 
  • 2 כוסות חלב
  • שנת מתוקה
  • 3/4 כוס סוכר
  • רבע כוס קורנפלור
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות שוקולית
  • קורט מלח
  • 3 ביצים
  • 100 גרם שוקולד
  • כף גדושה שוקולד נוטלה
 
אופן ההכנה

להרתיח חלב + חתי מיכל שמנת מתוקה , לנפות קורנפלור קקאו ושוקולית יחד להוסיף מלח וחצי מהשמנת המתוקה שנותרה, להוסיף ביצים ולערבב עד לקבלת בליה חלקה.

להוסיף לאט את החלב החם לבלילת הביצים לערבב ולהביא לרתיחה נוספת עד להסמכת הבלילה.

להוריד מהאש ולהוסיף שוקולד נוטלה וחבילת שוקולד לערבב היטב, להעביר דרך מסננת ולצנן.