מצרכים: גוש בשר מס' 5,  4 בצלים גדולים, קופסת פטריות חתוכות
תבלינים מלח פלפל שחור,  2 כפות אבקת מרק פטריות , חצי כפית כורכום.
אופן ההכנה: מרתיחים את הבשר עם קצת מלח פלפל עלי דפנה פלפל אנגלי ומרק עוף עד שהוא מתבשל רצוי להרתיח אותו יום לפני הבישול כשמתקרר לחתוך לפרוסות ואז בבישול חותכים את הבצל לרצועות מטגנים אותם עד להזהבה מוסיפים את הפטריות והתבלינים ושתי כוסות מים כשרותח מוסיפים את הפרוסות בשר ומבשלים לפחות שעתיים על אש נמוכה. רצוי להגיש עם אורז לבן ליד.