מצרכים (ל-24 יחידות)

400 גרם קמח תופח

200 גר' חמאה

חצי  כוס סוכר חום

ביצה

80 גרם דבש

2 כפיות קינמון

כפית אבקת ג'ינג'ר

 

הוראות הכנה

1. ערבבו חמאה יחד עם סוכר חום עד לקבלת תערובת חלקה.

2. הוסיפו ביצה ודבש וערבבו פעם נוספת.

3. נפו קמח, אבקת ג'ינג'ר וקינמון. הוסיפו אותם לתערובת בשלושה חלקים. ערבבו אותם יחד עם הבצק, ודאו  שכל הרכיבים התערבבו היטב. אל תלושו בחוזקה, הבצק חייב להיות חלק.

4. עטפו את הבצק והניחו אותו במקפיא למשך כ-15 דקות.

5. רדדו את הבצק בעזרת מערוך, עד שיתקבל בצק בעובי של 5 או 6 ס''מ וחתכו את העוגיות באמצעות תבניות וצורות לבחירתכם.

6. אפו למשך כ-15 דקות בחום של 180 מעלות עד שהעוגיות יקבלו צבע חום מוזהב.

7. הניחו אותן בקירור וקשטו בעזרת אבקת סוכר או שוקולד לבן.

 

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה.