מצרכים:

בקבוק יין אדום

תפוז

חצי לימון

5 פרחי ציפורן

2 מקלות קינמון

5 כוכב אניס

60 גרם סוכר

 

הוראות הכנה

1. שופכים יין בסיר.

2. מוסיפים לימון ותפוז, חתוכים לפרוסות, עם קינמון, ציפורן וכוכב אניס.

3. מחממים על אש נמוכה במשך שעה. אל תביאו אותה לרתיחה כדי לשמור על האלכוהול.

4. מוסיפים סוכר, מערבבים ומבשלים עוד כמה דקות עד להמסת הסוכר.

5. הגישו חם.

 

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה.