מצרכים (לכ-2 מנות):

דלעת ערמונים בינונית

אבוקדו בשל

צרור עלי פטרוזיליה

צרור עלי נענע

מלפפון

עגבנייה

רבע כוס חמוציות

חצי לימון סחוט למיץ

כף שמן זית

קורט מלח

 

אופן ההכנה:

  1. להכנת סלט הטבולה: קוצצים דק דק צרור עלי פטרוזיליה, צרור עלי נענע, מלפפון ועגבנייה.
  2. חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לסלט, יחד עם החמוציות.
  3. מתבלים בלימון, מלח ושמן זית משובח.
  4. חוצים דלעת ערמונים לשניים לרוחב ומרוקנים ממנה את הגרעינים.
  5. מושחים את החלק הפנימי של הדלעת עם מעט שמן זית ומכניסים למיקרוגל למשך כ-6 דקות. מצננים.
  6. ממלאים בסלט הטבולה ומגישים.

מוגש באדיבות 'אבוקדו גרנות'