מצרכים

 6גזרים בינוניים קלופים

3 תפוזים

עירית

2 שיני שום

ג'ינג'ר

צ'ילי אדום טרי

רבע כפית אניס

חצי כפית כמון

חצי כפית קארי

שמן שומשום

מלח ופלפל שחור

 

הוראות הכנה

1. חיתכו את הגזרים והרתיחו אותם במים ומלח למשך דקה אחת. הניחו בצד בכדי שיתקררו במהירות.

2. קצצו שום, עירית וג'ינג'ר. חיתכו צ'ילי לרצועות וטגנו הכול בשמן שומשום.

3. הוסיפו את הגזר למחבת וטגנו עד שיקבל גוון חום בהיר. הוסיפו את התבלינים, ערבבו וכבו את האש. הניחו את התערובת הצד בכדי שתתקרר.

4. קלפו את התפוזים ובעזרת סכין הוציאו את החלק הלבן. שימו את התפוזים בקערה.

5. הוסיפו את הגזר וערבבו. ניתן להוסיף רצועות בצל דקות, עירית קצוצה, בוטנים, אגוזים ושומשום.

6. הוסיפו מלח ופלפל.

7. הגישו לצד עלים ירוקים.

 

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמלTeka . מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה