מצרכים (להגשת 4 כוסות)

3 יחידות ליים

8 כפיות סוכר חום

12 תותים

מנטה טרייה

250 מ''ל רום

250 מ''ל סודה

קרח מרוסק

 

הוראות הכנה

1. חיתכו את שלוש יחידות הליים לרבעים ושימו שלוש חתיכות בכל כוס.

2. לאחר מכן, הוסיפו שתי כפיות סוכר חום וערבבו את התערובת עד לקבלת מיץ ליים.

3. שטפו את התותים, הפרידו את עלי הגביע, חלקו אותם בין הכוסות וערבבו שוב.

4. חלקו את הקרח לכל כוס עד שיגיע כמעט לקצה, והניחו עלי מנטה (שמרו ארבעה עלים לצורך קישוט).

5. הוסיפו את הרום ומלאו את שארית הכוס בסודה.

6. ערבבו בזהירות וקשטו עם עלי המנטה.

 

 הערות

- מומלץ להשתמש בכוסות גבוהות בשביל להקל על הערבוב.

- ניתן להשתמש בסוג נוסף של פירות יער מלבד תותים.

 

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה.