מצרכים:

200 גרם מסקרפונה

500 מ"ל שמנת להקצפה

200 גרם אבקת סוכר

חבילת בישקוטים

כוס של מים חמים מהולים בכפית קפה נמס

לציפוי: אבקת קקאו.

 

אופן ההכנה:

1. מקציפים את השמנת בקערה.

2. בקערה נפרדת מקציפים את גבינת המסקרפונה עם אבקת הסוכר.

3. מאחדים בין התערובות.

4. מרפדים את התבנית בניילון נצמד ומניחים חלק מהמלית.

5. טובלים את בישקוטים בקפה מרפדים את התבנית.

6. לאחר מכן מורחים שוב שכבת קרם ואז שוב שכבת בישקוטים עד תום, כאשר הבישקוטים הם החלק שתוחם את התבנית מעל.

7. מקפיאים למספר שעות.

8. הופכים בזהירות, מורידים את הניילון ומפזרים קקאו.

 

המתכון מוגש באדיבות חברת 'סולתם'