מצרכים עבור הציפוי:

250 גרם גרנולה

כפית מלח

70 גרם מרגרינה מומסת

 

מצרכים עבור המילוי

400 מ''ל חלב קוקוס

4 כפות סירופ אגבה

60 מ"ל מיץ לימון

כפית אגר

מעט אבקת וניל

קליפת לימון אחד

 

הוראות הכנה

1. רסקו את הגרנולה עדיף בעזרת מכונת טחינה. הוסיפו את המלח והמרגרינה המומסת.

2. ערבבו את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה וצקו את הבצק לתבנית עגולה בקוטר של כ-20 ס''מ.

3. שטחו את הבצק וכסו את כל חלקי התבנית.

4. ערבבו את כל המרכיבים עבור המילוי פרט למיץ הלימון והרתיחו אותם למשך מספר דקות. ערבבו תוך כדי.

5. כבו את האש והוסיפו את מיץ הלימון. ערבבו פעם נוספת.

6. מזגו את המילוי לתוך הפאי והוציאו אותו מהתבנית בזהירות על גבי מגש שטוח בכדי שהמילוי יגיע באופן שווה לכל חלקי הפאי.

7. הכניסו את הפאי למקרר למשך 3 שעות.

תוכלו להגיש את הפאי בתוספת פירות טריים כמו: פטל, תותים ואוכמניות.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה