מצרכים:

2 אבוקדו בשל

2 כפיות מיץ ליים

2 כפות כוסברה קצוצה דק

חצי בצל סגול קצוץ דק

רבע כפית מלח

1 טורטייה

 

אופן ההכנה:

1. מועכים בעזרת מזלג 2 אבוקדו בשלים.

2. מוסיפים 2 כפיות מיץ ליים, 2 כפות כוסברה קצוצה דק מאוד, חצי בצל סגול קצוץ דק מאוד ורבע כפית מלח.

3. מניחים טורטייה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית.

4. מגישים בתוכה את הגוואקמולי.

 

המתכון מוגש באדיבות 'אבוקדו גרנות'