מצרכים (ל-2 מנות):

120 מ"ל ג'ין מסוג בומביי

50 מ"ל ליקר סנט ג'רמיין

60 מ"ל מיץ לימון סחוט

20 מ"ל מי סוכר

חצי אבוקדו בשל  

10 עלי בזיליקום

 

אופן ההכנה:

1. לתוך שייקר מוזגים את הג'ין, הליקר, מיץ הלימון ומי הסוכר. מוסיפים את חצי האבוקדו ומערבבים במספר פולסים.

2. קורעים את עלי הבזיליקום ומכניסים פנימה. מערבים פעם נוספת.

3. מוזגים את המשקה לשתי כוסות מרטיני או כוסות גבוהות אחרות.

4. ניתן לקשט את קצה הכוסות עם קוביית אבוקדו שרופה קלות בברנר.

 

מוגש באדיבות 'חקלאי גרנות' משווקי 'אבוקדו גרנות' ומסעדת 'אבוקדה'