מצרכים

125 גרם סוכר

25-30 גרם תה ירוק או 5 שקיקי תה

1 ליטר מים

250 גרם פירות יער

כפית ג'ינג'ר טרי מהאדמה

 

הוראות הכנה

1. מלאו סיר במים והרתיחו.

2. הוסיפו תה, ג'ינג'ר וסוכר. הסירו מהאש על מנת לערבב והניחו לתערובת להתרכך למשך מספר דקות.

3. מלאו את תבניות השלגונים בפירות יער ומזגו לתוכן את התה.

4. הניחו את מקלות השלגון בתבניות והקפיאו למשך 6 שעות.

5. הוציאו את השלגונים מהתבניות ותיהנו מקרטיב מרענן.

 

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה