מצרכים:

אבוקדו בשל

כוס אגוזי מקדמיה

כף וחצי אבקת קקאו איכותית

10 תמרים מגולענים

סירופ מייפל להמתקה לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. בבלנדר רב עוצמה כותשים כוס אגוזי מקדמיה עם תוכנו של אבוקדו בשל.
  2. מוסיפים כף וחצי אבקת קקאו איכותית, 10 תמרים (ללא חרצן) וסירופ מייפל להמתקה לפי הטעם.
  3. מכניסים את התערובת למקרר לכמה שעות.
  4. מגלגלים לכדורים בתוך אבקת קקאו/ אגוזי פיסטוק/ קוקוס עד לציפויים המלא.
  5. מאחסנים במקפיא ומגישים קר.

 

המתכון מוגש באדיבות 'אבוקדו גרנות'